Residentie I’Capella wordt gebouwd op een unieke locatie in het centrum van Izegem.  Aan de ene zijde van het gebouw vinden we de rust en het groen rond het oude klooster de Pélichy, aan de andere kant vinden we het bruisende centrum van Izegem.  Op de gelijkvloerse verdieping worden 2 commerciële ruimtes/kantoorruimtes voorzien.  Op de eerste en tweede verdieping vinden we een divers aanbod van 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen.
Dit appartement met twee slaapkamers is gelegen op de gelijkvloerse verdieping, wordt standaard voorzien van vloerverwarming aangestuurd door middel van een warmtepomp met grondboringen, vloerkoeling in de zomer, individuele zonnepanelen, ventilatiesysteem type D, domotica voorziening, maatkeuken voorzien van alle toestellen met een natuurstenen werkblad, volledig uitgeruste badkamer met o.a. een betegelde inloopdouche.  Dit appartement beschikt voor een mooie tuin van 66 m², voorzien van een ruim terras.

Contacteer ons vandaag en ontdek onze unieke LANCERINGSVOORWAARDEN
De afwerking kan nog volledig op maat gebeuren.
Bruto-oppervlakte: 103 m² / tuin: 66 m² (inclusief terras)
Voor een optimaal comfort is er de mogelijkheid om in de kelderverdieping garages en staanplaatsen.
Inbegrepen in de prijs is een afgesloten fietsberging op de gelijkvloerse verdieping.
E-peil : 20  / Prijs excl. btw en registratiebelastingen, dankzij dit lage E-peil geniet u vrijstelling van uw onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.

Voor meer informatie over dit project of voor een bezoek aan ons kijkappartement, contacteer Bouw Bossu vrijblijvend op het nummer 0496 101 201 – www.icapella.be / www.bouwbossu.be