Welkom in het betoverende Izegem, waar het plattelandsleven en modern comfort samenkomen in deze prachtige woning met uitzicht over uitgestrekte velden.

Stap binnen in deze ruime en lichtrijke woning, waar u meteen wordt verwelkomd door een royale inkomhal die de volledige hoogte van het huis beslaat, waardoor een aangenaam gevoel van ruimte ontstaat. De perfecte plek om uw gasten te ontvangen in stijl.

De woning heeft drie ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van zowel een bad als een douche. De moderne keuken, met zicht op de tuin, is volledig vernieuwd en voorzien van een kookeiland. Mits enige kleine opfriswerken kan u deze woning volledig naar uw hand zetten.

Buiten wordt het verhaal van comfort en gemak voortgezet, met voldoende ruimte voor twee voertuigen voor de woning, evenals een inpandige parkeerplaats die nog extra bergruimte te bieden heeft. Met een perceel van 392 vierkante meter, is er volop ruimte om te genieten van het buitenleven, te tuinieren, of gewoon te ontspannen in alle rust. Door de Westelijke oriëntatie van te tuin geniet u ten volle van de namiddag- en avondzon.

Met een EPC-score van C, biedt deze woning niet alleen comfort en stijl, maar ook efficiëntie en duurzaamheid voor een toekomstgerichte levensstijl.

Mis deze unieke kans niet om uw droom van landelijk wonen te verwezenlijken, omringd door de prachtige natuurlijke omgeving van Izegem. Neem vandaag nog contact met ons op via 0492 73 87 04 of via arnaud@bouwbossu.be voor een bezichtiging en laat uzelf verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.