Deze landelijke villa wordt gebouwd in Beveren (deelgemeente Roeselare) in een rustige, nieuw aangelegde verkaveling.  Achteraan de woning is er een prachtig landelijk verzicht.

De woning wordt voorzien voorzien van een mooie inkomhal met een gastentoilet, een comfortabele bureauruimte (open tot in de nok) met aanpalend een gezellige leefruimte met veel lichtinval dankzij de zuid-west oriëntatie ervan.  De open keuken met eetgedeelte geeft uit op de achterliggende landbouwgrond en wordt volledig op maat gemaakt.  De keuken wordt voorzien van alle inbouwtoestellen met een natuurstenen werkblad. Verder is er aansluitend aan deze keuken een grote berging met een aparte buitendeur voorzien.

Op de bovenverdieping is er een afzonderlijk toilet, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing met een directe toegang tot de badkamer (vanuit de slaapkamer).  Deze badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbel lavabomeubel.  Deze woning biedt de mogelijkheid om nog een vaste trap naar de zolder te plaatsen.

Deze nieuw te bouwen villa wordt volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals o.a. maatkeuken inclusief toestellen met een natuurstenen werkblad, vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht), laminaat in de slaapkamers, zonnepanelen, oprit, terrassen, eiken trap, regenwaterpomp in de put  … De keuzes voor de afwerking zijn volledig naar smaak van de kopers.
Interieurfoto’s zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning.

Voor meer informatie over deze nieuwbouwwoning in Roeselare of voor een bezoek aan onze kijkwoning, contacteer BOUW BOSSU op het nummer 0496 101 201  –  www.bouwbossu.be
Grondoppervlakte : 1358 m²  /  Prijzen excl. btw en registratiebelastingen