Nieuwbouw Oostrozebeke.  Ruime villa met grote tuin in centrum Oostrozebeke.  Deze landelijke villa wordt gebouwd in het centrum van Oostrozebeke, op de hoek van de Leegstraat met de Nieuwstraat.

De woning wordt voorzien voorzien van een mooie inkomhal met een gastentoilet, een grote leefruimte met veel lichtinval.  De open keuken wordt volledig op maat gemaakt en is voorzien van alle inbouwtoestellen met een natuurstenen werkblad. Verder is er een grote berging met een aparte buitendeur.

Op de bovenverdieping is er een afzonderlijk toilet, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing met een directe toegang tot de badkamer.  Deze badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbel lavabomeubel.  Deze woning biedt de mogelijkheid om nog een vaste trap naar de zolder te plaatsen.

Deze nieuw te bouwen villa wordt volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals o.a. maatkeuken inclusief toestellen met een natuurstenen werkblad, vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht), laminaat in de slaapkamers, zonnepanelen, oprit, terrassen, eiken trap, regenwaterpomp in de put  … De keuzes voor de afwerking zijn volledig naar smaak van de kopers.
Interieurfoto’s zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning.

Voor meer informatie over deze nieuwbouwwoning in Oostrozebeke of voor een bezoek aan onze kijkwoning, contacteer BOUW BOSSU op het nummer 0496 101 201  –  www.bouwbossu.be
Grondoppervlakte : 781 m²  /  Prijzen excl. btw en registratiebelastingen