Nieuw te bouwen woning Roeselare, Deze zuid-geörienteerdenieuw te bouwen woning bevindt zich in een recent aangelegde verkaveling nabij het centrum van Roeselare.  Dit betreft een doodlopende straat met vlotte verbinding naar de autosnelweg (Beveren en Roeselare haven).
Deze woning wordt op de benedenverdieping voorzien van een comfortabele inkom met toiletruimte, ruime leefruimte met een aansluitende open keuken.  De woning is bijzonder lichtrijk dankzij de achtergevel die bijna volledig uit glas bestaat.  Aan de voorzijde van de woning is er eveneens een bergingdeur voorzien die eveneens uitgeeft in de keuken.
Op de eerste verdieping is er een afzonderlijk toilet, een badkamer met een dubbel lavabomeubel, ligbad en douche.  Verder is de bovenverdieping uitgerust met 3 ruime slaapkamers.

Inbegrepen in de prijs: zonnepanelen, uitgeruste maatkeuken, badkamer, oprit en terras, eiken behandelde trap, aluminium ramen en deuren, hoge plafonds van 2m60 / Vaste prijs – geen indexatie!
Deze woning kan nog volledig op maat afgewerkt worden volgens de keuzes van de koper.
Grondoppervlakte : 263 m²   /  Prijzen excl. btw en registratiebelastingen.
Interieurfoto’s zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning.
Nieuwbouwwoning Roeselare, benieuwd naar meer info, bekijk het indelingsplan op bouwbossu.be en contacteer Floris voor bezoek aan de kijkwoning 0496/101.201