Deze woning wordt gebouwd nabij het centrum van Beveren (Roeselare), gelegen in een zeer mooie residentiële en landelijke omgeving met een doodlopende straat.  De woning is perfect van oriëntatie (zuidwest) en gelegen op een oppervlakte van 360 vierkante meter.  Geniet van het btw voordeel van 6%*
Deze halfopen woning beschikt over een ruime leefruimte met een aansluitende open keuken.  Aan de keuken vinden we een praktische berging die eveneens toegankelijk is van buiten af.  De benedenverdieping heeft een plafondhoogte van 2m60.
De eerste verdieping die bereikbaar is via de eiken trap wordt voorzien van 3 slaapkamers waarbij de grootste slaapkamer aansluit op de dressing die vervolgens uitgeeft op de badkamer.  Op de bovenverdieping wordt een afzonderlijk toilet voorzien.  De badkamer is eveneens volledig afgewerkt met een ruime douche, dubbel lavabomeubel en bad.
Standaard wordt deze woning voorzien van vloerverwarming op de beneden en bovenverdieping, aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht).  Inbegrepen in de prijs: zonnepanelen, volledig uitgeruste keuken met natuurstenen werkblad, badkamer (met bad, douche en dubbel lavabomeubel), oprit en terras, eiken trap, aluminium ramen en deuren, hoge plafonds van 2m60 / Vaste prijs – geen indexatie!
Interieurfoto’s zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning.
De afwerking gebeurt op maat van de klant.
Grondoppervlakte: 360,00 m² – E-peil 20: Vrijstelling voor 50% van de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.
Koop nu en geniet van het BTW-voordeel van 6% .  Deze BTW-verlaging is geldig onder bepaalde voorwaarden.  Vermelde prijs is excl. btw en registratiebelastingen.
Benieuwd naar verdere info, bekijk het indelingsplan op bouwbossu.be en contacteer Floris voor bezoek aan de kijkwoning 0496/101.201