Ontdek deze uniek te koop aangeboden penthouse in Rumbeke.  Dit luxueuze nieuwbouwappartement biedt een stijlvolle levensstijl in een moderne omgeving.
Deze penthouse beschikt over 3 slaapkamers en een royaal terras van 33 vierkante meter op het zuidwesten, perfect om te ontspannen en te genieten van het uitzicht.  Deze kan geopend worden met een dubbel opengaand schuifraam, waardoor u kunt genieten van een naadloze overgang tussen binnen en buiten.
Het appartement is voorzien van hoogwaardige afwerkingen en materialen, inclusief vloerverwarming/vloerkoeling aangestuurd door een efficiënte warmtepomp.  De keuken is volledig uitgerust met een natuurstenen werkblad, het domotica-systeem zorgt voor optimaal comfort en gemak.
De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche, bad en een dubbel lavabomeubel.
De tegels in de badkamer, leefruimte en keuken hebben een formaat van 60/60, wat zorgt voor een moderne uitstraling.
De slaapkamers zijn smaakvol afgewerkt met laminaatvloeren, wat een warme en gezellige sfeer creëert.
Het appartement wordt volledig geschilderd en uitgerust met gordijnen, zodat u zonder enige zorgen kunt intrekken.
U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeergelegenheid, want bij dit appartement zijn 2 ondergrondse autostaanplaatsen inbegrepen. Daarnaast zijn er ook 2 fietsparkeerplaatsen beschikbaar, waardoor u gemakkelijk kunt genieten van de prachtige omgeving op de fiets.
Dankzij het lage E-peil profiteert u gedurende de eerste 5 jaar van vrijstelling van de onroerende voorheffing, waardoor u bespaart op uw kosten.
Mis deze unieke kans niet om een exclusief nieuwbouwappartement te kopen in het bruisende Roeselare/Rumbeke. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.
Prijs exclusief btw op de constructiewaarde en registratierechten op de grondwaarde.  Vrij na overleg.
BTW-tarief van 6% op de constructiewaarde mogelijk
Voor meer informatie over dit project of een bezoek aan dit nieuwbouwappartement, contacteer Bouw Bossu vrijblijvend op het nummer 0496/101 201 – www.bouwbossu.be