Deze nieuw te bouwen woning bevindt zich in een recent aangelegde verkaveling nabij het centrum van Roeselare, in een rustige doodlopende straat met vlotte verbinding naar de autosnelweg (Beveren en Roeselare haven).
De woning wordt voorzien van een ruime inkomhal met vestiaire mogelijkheid, toilet, ruime leefruimte met een grootte aansluitende open keuken.  Aan de voorzijde van de woning is er eveneens een bergingdeur voorzien, deze berging loopt door over de volledige lengte van de woning tot aan de tuin.  Vanuit de keuken is de berging eveneens bereikbaar.
Op de eerste verdieping  is er een afzonderlijk toilet en een badkamer voorzien met een dubbel lavabomeubel, ligbad en douche. De 3 zeer ruime slaapkamers worden voorzien van laminaat.  Palend aan de masterbedroom is er een dressingruimte met onmiddellijke toegang tot de badkamer.
Standaard wordt deze woning voorzien van vloerverwarming op de beneden en bovenverdieping, aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht).  Inbegrepen in de prijs: zonnepanelen, uitgeruste keuken, badkamer, oprit en terras, eiken behandelde trap, aluminium ramen en deuren, hoge plafonds van 2m60 / Vaste prijs – geen indexatie!
Deze woning kan nog volledig op maat afgewerkt worden volgens de keuzes van de koper.
Grondoppervlakte : 228 m²   /  Prijzen excl. btw en registratiebelastingen.
Interieurfoto’s zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning.
Vrijstelling voor 50% van de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar!  Benieuwd naar verdere info, bekijk het indelingsplan op bouwbossu.be en contacteer Floris voor bezoek aan de kijkwoning 0496/101.201