Nieuw te bouwen woning Roeselare, Beveren.  Deze exclusieve nieuw te bouwen woning wordt gebouwd in een kleinschalige verkaveling van 18 loten.  Deze verkaveling bevindt zich dichtbij het centrum van Beveren (Roeselare), op een grondoppervlakte van 1359 m².  De woning heeft een perfecte oriëntatie en geniet van landelijke verzichten.
Op het gelijkvloers wordt de woning voorzien van een ruime inkomhal met vide, een gastentoilet, grote leefruimte met aansluitend een bureauruimte.  De open keuken sluit aan bij de eetplaats, palend aan de keuken wordt een grote berging voorzien die eveneens bereikbaar is van buitenaf.  Kenmerkend aan de benedenverdieping zijn de vele en grote glaspartijen.

Op de eerste verdieping worden er 4 slaapkamers voorzien.  De grootste slaapkamer biedt ruimte voor een grote dressing die toegang geeft tot de badkamer.  De badkamer wordt voorzien van een ligbad, douche en een dubbel lavabomeubel, daarnaast vinden we op de bovenverdieping een afzonderlijk toilet.

Deze nieuw te bouwen villa wordt volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals o.a. maatkeuken inclusief toestellen met een natuurstenen werkblad, vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping aangestuurd door middel van een warmtepomp (water/lucht), laminaat in de slaapkamers, zonnepanelen, oprit, terrassen, eiken trap, regenwaterpomp in de put  … De keuzes voor de afwerking zijn volledig naar smaak van de kopers.
Interieurfoto’s zijn als voorbeeld van een gelijk(w)aardige woning.  Deels gelegen in woongebied, deels gelegen in agrarische gebied.
Grondoppervlakte : 1359 m²  /  E-peil : 30  /  Prijzen excl. btw en registratiebelastingen
Ontdek deze nieuwbouwwoning in Roeselare, Beveren
Voor meer informatie of bezoek aan onze kijkwoning, contacteer BOUW BOSSU op het nummer 0496 101 201  –  www.bouwbossu.be